Nieuwe sensatie 4Batz komt met verrassende reactie op Industry Plant beschuldigingen: "It's like I'm the boogeyman"

mei 01 , 12:10 NEWS
schermafbeelding 2024 03 08 om 094214 65ead038cb0c2
Zanger 4batz heeft zijn prille carriere door het dak zien schieten in 2024. Hij begon het jaar relatief onbekend, maar als snel begon zijn bekendheid exceptioneel te groeien. Dat kwam doordat zijn tweede single "date @ 8" werd opgeblazen op TikTok, wat zelfs het debuut in de 'Hot 100' hitlijst opleverde voor het talent. Toen Drake op de remix van track verscheen, schoten de cijfers pas echt door het dak en piekte het nummer op plek 7 in de hitlijst.
Maar deze spontane groei in bekendheid gaat, gekeken naar het verleden, bijna altijd gepaard met 'Industry Plant' beschuldigingen. Een industry plant is een artiest die uit het niets bizar populair wordt dankzij hun erfenis, rijkdom, of in dit geval hun connecties in de muziekindustrie, in plaats van door eigen verdiensten. In een interview van GQ werd daardoor gevraagd wat 4Batz vindt van deze beschuldigingen en daar had hij een verrassend antwoord op: “I think it’s kind of cool, It’s like I’m the boogeyman. People are going to meet me and be like, Oh, this is a regular hood n*gga," vertelt de zanger. 
De Industry Plant framingen komt niet alleen bij zijn samenwerking met Drake vandaan, of het feit dat hij een deal heeft getekend bij OVO, het label van Drake. 4Batz heeft recent ook samengewerkt met Kanye West. Eerder deze maand gingen er video's rond waar de nieuwe sensatie samen met West in de studio zit. Hierdoor wordt zelfs gespeculeerd van een feature op VULTURES 2, wat volgens Ye op 3 mei zou moeten uitkomen.
Maar fans hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe muziek van 4Batz. De zanger heeft op zijn Instagram de tracklist gedeeld van zijn debuut EP 'U made me St4r*' De EP komt uit onder OVO en is aankomende vrijdag beschikbaar.
Bekijk de tracklist hieronder.