Noa Lang laat zich van een andere kant zien en doet een boekje open: “Mentaal was het geen gemakkelijk jaar”

mei 08 , 12:43 NEWS
20231117 e01 3min00 21 59 08still010 65d753cec0bff
Nu alle feestvreugde in Eindhoven is bezonken heeft voetballer Noa Lang een boekje geopend waarin hij vertelt over zijn turbulente seizoen. Op zijn Instagram schrijft Lang in een bericht aan zijn fans hoe hij worstelde met zijn blessure, kampte met mentale tegenslagen en te maken kreeg met een ziekte.
Lang begint het bericht door te vertellen dat hij normaal niet veel aan de buitenwereld laat merken, maar hij dat nu wel moet doen om dingen duidelijk te maken. De voetballer legt uit dat hij het confronterend vond om zijn team te zien spelen terwijl hij aan de zijlijn zat met een hamstring probleem, waar hij sinds augustus last van heeft. Hij zegt dat er drie verkeerde diagnoses zijn vastgesteld. "Het probleem leek veel erger dan wat er eerst werd verteld, schrijft Lang. En dat verklaarde waarom ik elke keer als ik dan weer minuten begon te maken, ik weer last kreeg van mijn hamstring. Er zijn fouten gemaakt maar ik neem niemand iets kwalijk."
Daarnaast vertelt de geboren Rotterdammer dat hij tijdens zijn herstel te maken kreeg met de ziekte van pfeiffer, waardoor het herstel alsmaar zwaarder werd. "Maar ik ben altijd blijven lachen. PSV is een warme familieclub, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo," eindigt Lang. 
De 24-jarige voetballer kwam dit seizoen maar negentien keer in actie voor de ploeg uit Eindhoven. Desalniettemin heeft Lang dit seizoen twee prijzen kunnen toevoegen aan zijn prijzenkast. In het begin van het seizoen won PSV de Johan Cruijf Schaal ten koste van Feyenoord en afgelopen weekend won de club met 4-2 van Sparta, waardoor het niet meer in te halen is op de ranglijst en zich daardoor kampioen van Nederland mag noemen. Tijdens de huldiging sprak Lang zijn verwachtingen voor volgend seizoen al uit en zegt ready te zijn voor bekerwinnaar Feyenoord.
Bekijk het hele bericht van Noa Lang hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47