Politie valt met man en macht twee woningen van Diddy binnen in onderzoek naar mensenhandel

mrt 25 , 22:37 NEWS
schermafbeelding 2024 02 21 om 172334
Diddy is in de afgelopen maanden door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Het balletje begon te rollen met Cassie, die een boekje open deed en vervolgens een deal sloot met haar ex. Meerdere vrouwen stapten vervolgens naar de autoriteiten om hun verhaal te doen.
Terwijl de onderzoeken lopen in de verschillende zaken valt Homeland Security vandaag twee verschillende woningen van de muziek magnaat binnen. Zijn woningen in Beverly Hills en Miami werden vandaag overspoeld door agenten met getrokken wapens. Ze doorzochten de huizen en ondervroegen verschillende aanwezigen.
Volgens TMZ gaat het om een onderzoek naar mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting. Op beelden is te zien dat Diddy zijn zoons Justin en King ondervraagd worden nadat ze in de boeien geslagen zijn.
Een woordvoerder laat weten: "Earlier today, Homeland Security Investigations (HSI) New York executed law enforcement actions as part of an ongoing investigation, with assistance from HSI Los Angeles, HSI Miami, and our local law enforcement partners. We will provide further information as it becomes available."
Terwijl we nog even zullen moeten wachten op verdere details gaat het er steeds slechter uitzien voor Diddy, die zich lang onschendbaar heeft gewaand.