Priceless bij Ronnie Flex protestvideo: "Wat hij heeft meegemaakt hebben we allemaal meegemaakt"

mrt 20 , 11:00 NEWS
schermafbeelding 2024 03 20 om 113315jpg
Ronnie Flex kreeg aardig wat mensen op de been voor de videoshoot van zijn Top Notch diss. Naast fans zagen we tussen de aanwezigen ook o.a. Murda, Jiri11 en Priceless.
Laatstgenoemde werd geïnterviewd door FunX waar hij een duidelijke boodschap had. "Wat hij heeft meegemaakt hebben we allemaal meegemaakt. Hij spreekt namens ons allemaal." Bij zijn uitspraken lijkt Priceless zich nog even extra richting de camera te richten zodat de boodschap goed overkomt.
"Er zijn meerde mensen die slecht behandeld zijn bij Top Notch. Dat is gewoon de waarheid," gaat hij verder. Hij geeft ook nog iets meer duiding aan hoe hij het zelf ervaren heeft. "Je komt daar als jonge jongen. Want je weet niet beter, snap je? Daarna... Op een gegeven moment verwacht je dat er een compromis gesloten wordt, na al het harde werken. Dat is helaas niet gebeurd."
Priceless bracht als onderdeel van SFB vijf albums uit bij Top Notch, nadat de Haagse groep in 2015 een contract tekende na hun bijdrage op New Wave. Frenna richtte uiteindelijk zijn 777 label op in samenwerking met Top Notch en Priceless startte The Culture Entertainment met Eljero Elia. KM en Jandro bleven independent hun ding doen. KM bleef singles droppen en Jandro bracht in de afgelopen maanden twee EP's uit.