PSV-fan tatoeëert Eredivisie stand ‘om Ajacieden te vervelen’, maar gaat gruwelijk de fout in

nov 04 2023, 19:50 NEWS
schermafbeelding 2023 11 04 om 195039
Alle voetballiefhebbers die een hekel hebben aan Ajax hebben de tijd van hun leven nu het zo slecht gaat met de Amsterdamse club. Het hoogtepunt voor iedereen die iets tegen Ajax heeft was de laatste plaats waar de hoofdstedelingen op terecht kwamen na het 5-2 verlies tegen PSV.
Eerder al maakte Rotterdamse webshop 010 Casuals een shirt met de stand van Teletekst, maar na kritiek van de eigen achterban werd het shirt snel weer offline gehaald. PSV-fan Shakky Wan gaat een stapje verder. Hij heeft namelijk de stand van Teletekst laten tatoeëren op zijn lichaam.

“Ik heb meteen een afspraak gemaakt, dit gebeurt nooit meer,” zo vertelt hij aan Omroep Brabant. “Ik lig hier om die Amsterdammers te vervelen. Het is leuk om ze te vernederen, altijd arrogant en nu vernederen. Als dat kan, dan doen we dat, dan zijn we er,” aldus Wan.
Uiteindelijk zullen Ajacieden het laatst lachen, want behalve dat Ajax sinds donderdag niet meer onderaan staat, is het woord Eredivisie ook nog verkeerd geschreven. De laatste i mist namelijk in de vereenvoudigde versie van de Teletekst stand.