PSV fan weet aan wie zijn club het kampioenschap te danken heeft en zet mislukte Ajacied op zijn shirt

mei 06 , 20:42 NEWS
schermafbeelding 2024 05 06 om 212937
PSV sleepte afgelopen zondag officieel het kampioenschap binnen en dat werd vandaag uitgebreid gevierd met een huldiging in de stad. De fans waren uitgelaten en het landskampioenschap werd groots gevierd met muziek, speeches en heel veel PSV shirts.
Een van de meest opvallende shirts wordt in het publiek gevonden door ESPN. De fan heeft zijn PSV shirt laten bedrukken met de naam van Sven Mislintat. De technisch directeur van Borussia Dortmund werd met veel verwachtingen aangetrokken door Ajax, maar zijn aankopen blijken tot nu toe nog geen succes.
Voordat de trainer, Maurice Steijn, werd ontslagen vanwege de resultaten, moest Mislintat vertrekken. De fan noemt de voormalig TD van Ajax 'de beste speler van PSV' en dat terwijl de Eindhovenaren lang op weg waren naar een ongeslagen seizoen met uitblinkers als de Jong, Bakayoko, Veerman en Schouten.
De fan vertelt ook nog even dat hij thuis een shirt heeft met de naam van Bryan Smeets. Zijn eerste goal voor de Graafschap zorgde ervoor dat Ajax in 2016 geen kampioen werd. Of hij ook shirtjes heeft met spelers van zijn eigen club is op dit moment niet bekend.