Quavo geeft optreden in een bijna leeg stadion: Volgens fans de schuld van Chris Brown

apr 29 , 11:46 NEWS
schermafbeelding 2023 08 02 om 153843 64ca5c739475d
Quavo heeft zijn meest recente show moeten doen voor een wel heel klein publiek. Op social media gaan er beelden rond van Quavo die een show doet voor tientallen mensen. Op de beelden is te zien dat bijna alle stoeltjes leeg zijn en dat er in het veld maar een klein publiek aanwezig is. Fans suggereren dat Chris Brown hier achter zou zitten.
Quavo en Chris Brown komen de laatste tijd veel in het nieuws door hun onderlinge beef, wat allemaal begon toen Chris Brown op de track 'Freak' refereerde naar de geruchten rond Quavo's relatie met zijn ex, Karrueche Tran. Een reactie van de rapper liet niet lang op zich wachten en in de disstrack naar Breezy refereert Quavo naar de beschuldigingen rondom Brown's huiselijk geweld. Brown reageerde stevig met de track 'Weakest Link' en claimt onder andere dat toen Takeoff was overleden, iedereen liever had dat het Quavo was. De rapper reageerde op zijn beurt met de track 'Over H*es & B*tches,' waarin hij Rihanna benoemt en Brown uitdaagt voor een gevecht.
De beef krijgt een nieuwe ontwikkeling nadat Quavo een show gaf in een bijna compleet leeg stadion. Er wordt geclaimd dat dit wel eens het werk van Chris Brown kan zijn. Hij zou volgens fans alle kaarten van de show hebben opgekocht zodat zijn rivaal moet optreden in een lege zaal. In een clip op social media zegt de maker van de video het volgende: "Yo Chris Brown. Are you serious bro? I know you've got something to do with this. Ain't nobody at my man Quavo's show today? Chris Brown, come on bro. I know you called somebody to shut his show down. Where are the people? This is horrible... There's nobody here." 
Bekijk de hele clip hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 08 om 105640 663b3e5befcaf

Nieuwe details opgedoken rondom Songfestivalincident: 'Joost Klein had meteen spijt en was erg berouwvol'

NEWS mei 14, 11:08
Eminem shock 605x382

Eminem plaatst overlijdensbericht voor Slim Shady in plaatselijke krant: “Fans will never forget”

NEWS mei 14, 12:05
shutterstock 681265726

Man vrijgesproken van verkrachting na misleidende Tinder-date: Hij deed zich voor als iemand met een sixpack

NEWS mei 14, 12:14
https hypebeastcom image 2021 03 louis vuitton mens spring summer capsule collection first launch 2021 release 002

Soulja Boy en 21 Savage bedreigen elkaar na bizarre berichten over de overleden moeder van Metro Boomin

NEWS mei 13, 16:27