Qucee heeft zijn broer weten te overtuigen en laat grote droom uitkomen

apr 17 , 12:31 NEWS
foto 17 04 2024 om 1350
Sinds 2016 heeft Qucee een platform voor zichzelf opgebouwd. Met zijn eigen tracks, Youtube video's en sociale media post is hij een echte full time entertainer. Hij heeft het inmiddels zo ver geschopt dat hij kan gaan uitbreiden en wat is er mooier dan je eigen familie meenemen in je succes?
Qucee wilde heel graag dat zijn broer bij hem kwam werken, maar dat kostte heel wat overtuigingskracht. Uiteindelijk is het gelukt en heeft zijn broer Fay ontslag genomen en sluit hij zich aan bij het bedrijf van Qucee. "Ik wil dit echt uitbouwen naar een familiebedrijf", geeft Qucee aan in zijn laatste Instagram post. Verder schrijft hij dat het voor beide broers een grote stap is. En dat er veel bij komt kijken, zoals vastigheid en verantwoordelijkheid.
Qucee is een echte familieman en gebruikt de woorden "zorgen voor je fam" regelmatig in zijn video's en tracks. "Naast dat ik dat al doe, voelt dit als de volgende grote stap daarin", aldus Qucee. In de Instagram caption geeft hij ook aan dat ze al hard bezig zijn met het creëren van toffe video's en het uitwerken van ideeën.
Qucee sluit zijn aankondiging af met zijn dankbaarheid voor dit nieuwe avontuur die hij samen met zijn broer kan beleven.