Qucee laat weten wat hij gaat doen als Feyenoord geen kampioen wordt: "Ik besef me dat ik echt heel stoer aan het doen ben nu"

mrt 21 2023, 16:44 NEWS
schermafbeelding 2023 03 21 om 155727
Qucee heeft het afgelopen dagen aardig naar zijn zin op sociale media. Zijn favoriete club Feyenoord won afgelopen zondag na 18 jaar weer van Ajax in de Johan Cruijff arena en zodoende heeft de club uit Rotterdam nu hele goede kaarten in handen om het kampioenschap veilig te stellen.
Met dit zelfvertrouwen had Qucee gisteren dan ook de hele dag zijn woordje klaar voor iedere Ajax fan die het aandurfde om Qucee aan te spreken. Het geheel leverde dan ook een hoop grappige reacties op. Nu een dag later lijkt Qucee iets genuanceerder te kijken naar de overwinning van Feyenoord. Zo realiseert hij zich een dag later dat het ondanks de goeie kaarten nog steeds niet vast staat. "Ik besef mezelf nu dat ik echt stoer aan het doen ben", vertelt Qucee lachend. "Als Feyenoord nu nog het kampioenschap weggeeft dan wordt ik toch online gelyncht. Ik pak mijn spullen, laat mijn telefoon thuis en vertrek twee maanden het land uit."