Rick Ross blijft Drake beschuldigen van plastische chirurgie, de Canadees haalt zijn moeder erbij en noemt Rozay een racist

apr 15 , 11:09 NEWS
schermafbeelding 2024 04 15 om 122248
Het was een enerverend weekend in het hiphop landschap. Terwijl iedereen wachtte op een disstrack van Kendrick Lamar of een reactie van Drake, verscheen het tweede album van Future en Metro Boomin met nog wat extra shots naar Drizzy van o.a. A$AP Rocky en The Weeknd.
Dat was schijnbaar de druppel voor de Canadees, want een dag later dook opeens de disstrack Drop & Give Me 50 op, waarin Drake uithaalt naar Kendrick, Future, Metro Boomin en Rick Ross. Na enkele twijfel of de disstrack echt was, stuurde Drake de juiste versie naar Akademiks om tijdens zijn stream te laten horen.
Rick Ross liet er geen gras over groeien en binnen een paar uur stond zijn reactie online in de vorm van de disstrack Champagne Moments. Hierin claimt hij o.a. dat Drake een nose job heeft gehad, een BBL en zichzelf zichtbare buikspieren heeft laten aanmeten door een plastisch chirurg.
Op Instagram gaat Rick Ross nog even verder, nadat Drake een sms gesprek tussen hem en zijn moeder deelt. Ze vraagt daarin of haar zoon een nose job heeft laten doen zonder haar. Drizzy zegt op zijn beurt dat Rozay afslankmiddelen gebruikt.