Rick Ross veegt de vloer aan met Nederlandse horloge expert die hem belachelijk maakte om zijn collectie

mrt 12 , 13:19 NEWS
schermafbeelding 2024 03 12 om 142157
Rick Ross is groot liefhebber van luxe. Dat zien we terug in zijn gigantische mansion, dure auto's en zijn liefde voor sieraden. Rozay noemt zichzelf een horloge liefhebber, maar de Nederlandse expert Nico Leonard is het daar niet mee eens.
In een video op het populaire Youtubekanaal van Leonard maakt hij Rick Ross compleet belachelijk om zijn collectie. Rozay liet een deel van zijn collectie zien in een video van Robb Report. Daar kwamen een aantal horloges in voorbij die door Leonard fake genoemd worden. Dat is de term die hij gebruikt als een deel van het horloge gemaakt is door andere juweliers dan de fabrikant van het originele horloge.De expert heeft het vooral gemunt op het AP horloge van ruim drie miljoen dollar dat Rick Ross draagt.
Inmiddels heeft Rick Ross gereageerd op de video van Leonard. Daarin maakt hij de expert volledig belachelijk en doet hij alles behalve bewijzen dat het horloge wel echt is. Zo noemt hij hem 'piglet' en laat hij dure auto's zien in de video. Check de beelden hieronder.