Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vechten het uit op social media na bekendmaking nieuwe deelnemer Glory Grand Prix

feb 18 , 20:42 NEWS
schermafbeelding 2024 02 18 om 210855
Nadat bekend werd dat Nordine Mahieddine niet meer mee kon doen aan het Glory Grand Prix toernooi vroegen fans massaal om de toevoeging van Jamal Ben Saddik. De Marokkaanse Belg had wel zin in een weerzien met Rico Verhoeven na zijn dopingschorsing, maar vandaag is bekend geworden dat we geen rematch krijgen.
Benjamin Adegbuyi krijgt de open spot en dus niet Jamal Ben Saddik. Onder de post waarin de nieuwe deelnemer bekend gemaakt werd ging het gelijk los. Fans denken dat Rico Verhoeven Glory onder druk heeft gezet om voor Adegbuyi te gaan ipv Ben Saddik. Ze claimen dat Rico bang is voor de man die bijna zijn titel wist af te pakken in 2021.
Rico Verhoeven reageerde gelijk fel op de geruchten: "Before everybody starts crying again......@glorykickboxing approached JBS but he refused 🤯🤷🏻‍♂️ so nobody is protecting anybody......if you talk a big game, put your money where your mouth is or shut the fuck up."
Ook Glory zelf probeerde de lucht te klaren door aan te geven dat ze Ben Saddik benaderd hebben, maar dat de kickbokser zelf weigerde om mee te doen. De Belg reageerde daar weer op met de beschuldiging dat Glory niet het hele verhaal vertelt en dat Verhoeven liegt. De wereldkampioen verwees vervolgens met zijn (inmiddels verwijderde) reactie naar het dopingverleden van Ben Saddik.