Rico Verhoeven en Mike Tyson kijken samen het Glory Grand Prix gevecht tegen Levi Rigters terug: “He doesn’t look that powerful”

jun 30 , 10:06 NEWS
schermafbeelding 2024 06 30 om 023018
Mike Tyson was vrijdag in Amsterdam voor de opening van zijn nieuwe winkel in de Oude Spiegelstraat. Fans kunnen daar mokken, kleding en bokshandschoenen van de bokslegende kopen. Ook sprak hij kort met Glory vechters Rico Verhoeven en Levi Rigters.
Tijdens de ontmoeting tussen Verhoeven en Tyson legt Rico uit hoe het laatste gevecht tussen hem en Rigters verliep. “I had a tournament and he was in there as well”, vertelt Verhoeven over Rigters. “I was in the final with him and in the second round, he surprised me with a spinning back fist. Right to the chin, my face was on the canvas.”
Een geïntrigeerde Tyson vraagt gelijk aan Verhoeven of hij geen video van het gevecht heeft en samen kijken ze het gevecht op zijn mobiele telefoon terug. “Wow, he doesn’t look that powerful”, reageert Tyson op Verhoeven. Waarop Verhoeven antwoord: “No, but it was a spinning back fist” waarna ze het gevecht verder kijken en Tyson Rigters omschrijft als “a young tiger.”

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Het is overigens niet onlogisch dat Rigters en Verhoeven over een paar maanden weer tegenover elkaar in de ring staan. Rigters moet nog eerst tegen Plazibat, maar als hij hem verslaat is de logische stap dat hij het mag opnemen tegen Verhoeven. Fans die wachten op Verhoeven tegen Ben Saddik moeten dat voorlopig uit hun hoofd zetten aangezien Ben Saddik afgelopen week in België is veroordeeld tot 40 maanden cel voor witwassen.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49