Ronaldo krijgt gelijk van arbitragecommissie en kan miljoenen euro's verwachten van oud-werkgever

apr 18 , 11:43 NEWS
ronaldo 3
Cristiano Ronaldo krijgt nog miljoenen euro's van Juventus. Dat heeft een Italiaanse arbitragecommissie besloten. Juventus moet nog zo'n tien miljoen overmaken naar hun oud-speler.
De topspits speelde van 2018 tot 2021 voor de Italiaanse topclub. Tijdens de periode van het coronavirus ging de Portugees, net als een aantal ploeggenoten, akkoord om een deel van zijn loon af te staan. Het was afgesproken dat de spelers dat bedrag later terugbetaald zouden krijgen. Toen Ronaldo in 2021 de overstap maakte naar Manchester United, had hij echter nog niets van dat geld ontvangen.
Ronaldo, die inmiddels in Saoedi-Arabië speelt, vond dat de Oude Dame de afspraken niet nakwam en de arbitragecommissie heeft hem hierin gelijk gegeven. Hij heeft nog recht op het precieze bedrag van 9.774.166,66 euro, met rente.
Het bedrag is volgens Italiaanse media niet het einde van de wereld voor de club uit de Serie A. Maar omdat de club niet had gerekend op deze uitkomst, wordt het toch als een tegenvaller ervaren.