Ronnie Flex reageert op de uitspraken van Anouk: "Als je naam genoemd word en je vindt het niet leuk mag je daar op reageren"

apr 30 , 9:46 NEWS
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg
Het internet stond dit weekend op z'n kop nadat Sticks en Jiggy Djé uithaalden naar Ronnie Flex, laatstgenoemde binnen 24 reageerde met een vlijmscherpe disstrack en Anouk de volgende ochtend uit de bocht vloog en Ronnie racistisch bejegende.
Na zijn initiële reactie op de Threads van Anouk die volgde op de uitspraak komt Ronnie nu met een uitgebreidere reactie. Zo zegt hij dat zijn line over Kees de Koning die op Anouk lijkt gewoon een flauwe grap was: "Ik zei niks over haar of dissrespectvols naar haar, ze lijken ook echt op elkaar."
Ook gaat hij verder in op haar gebruik van het n-woord. De artiest snapt dat ze reageert als haar naam genoemd wordt en hij claimt dat hij het sportief had opgenomen als ze het n-woord niet gebruikt had. Wel gelooft hij het dat haar intentie niet racistisch was: "Ik denk oprecht ook dat ze het niet racistisch bedoelde als in mij de n word noemen… maar meer als het einde van een zin zoals hoe ik dat doe in mijn raps… maar je bent gewoon niet bevoegd maine it is what it is."