Ronnie Flex richt zijn pijlen op Jiggy Djé: "Ik heb geen 1 succes met of door jou behaald"

mrt 15 , 11:54 NEWS
schermafbeelding 2024 03 15 om 123352
Ronnie Flex uitte gisteren en vanochtend zijn frustraties over Top Notch. In eerste instantie sprak hij over de details van zijn contract, maar nu richt hij zich meer op de werkverdeling. Inmiddels heeft ook Jiggy Djé van zich laten horen, aldus Ronnie.
In zijn story post Jiggy, momenteel algemeen directeur van Top Notch/Noah's Ark, een foto van hem en zijn kind met de bijlijn "Op een dag ga ik weg, met Jokie in een jet". Dit is naast een verwijzing naar de track In een Jet van Ronnie Flex, maar ook naar het duo Jokie en Jet van de Efteling, waar de foto van Jiggy gemaakt is.
Het is dus niet zeker dat de post van Jiggy te maken heeft met Ronnie, maar de artiest zelf lijkt het in ieder geval wel zo te ervaren. Hij reageert dan ook furieus op Threads: "Ik zie Jiggy ook menge op insta story heb geen flauw idee waarom want ik heb geen 1 succes met of door jou behaald jij hebt 0 toevoeging aan mijn carrière n if anything heb ik mannen op jou label meer carrière gegeven check de scorebord gap en wees mij dankbaar."
Daarnaast verwijst Ronnie naar de situatie van Murda, die niet meer op goede voet is met Jiggy, Hef en Noah's Ark. Ronnie claimt dat zij er niet waren voor Murda, toen hij het moeilijk had, maar wel vooraan stonden om zijn contract op te breken toen hij doorbrak in Turkije. "Wie was met Murda muziek aan het maken toen hij laag was, wie was een vriend voor hem… IK, Vrijblijvend … ik heb jullie nooit gezien.. toen bro Turkije overnam woude mannen weer deals openbreken en shit… it be like that."