Rotjoch rekent af met commentaar op 101Barz: "We gaan echt niet meer weg"

jan 08 , 13:35 NEWS
schermafbeelding 2024 01 08 om 155645
Rotjoch moest dit weekend iets van zijn chest nadat de 101Barz sessie van Josylvio de nummer 1 trending video van Nederland werd. De presentator is helemaal klaar met het commentaar van mensen in de comments bij 101Barz. Volgens Rotjoch waren er veel mensen aan het klagen dat 101Barz niet meer is wat het geweest was, maar volgens Rotjoch deed hij afgelopen jaar waar 101Barz voor gemaakt is en dat is nieuwe namen kansen geven. Een goed voorbeeld daarvan is de meest bekritiseerde, maar ook gelijk de best bekeken sessie van het jaar, van Brunzyn. Afgelopen jaar waren er ook sessies van o.a. Sluwe Ollie, Bastosz, Zarfani en Machario. 
Vervolgens benadrukt Rotjoch dat het platform dit jaar alweer achttien jaar bestaat en dat veel van de kinderen in de comments zelf nog niet eens achttien zijn. "We gaan niet meer weg. We gaan echt niet meer weg. Rotjoch en 101Barz, we gaan niet meer weg." Daarnaast wijst Rotjoch nog op de 'kneiter harde sessies' van afgelopen jaar die minder views hebben: "Als je veel slaapt loop je shit mis."
Afgelopen jaar kwamen er weer namen langs bij Rotjoch uit verschillende stromingen en er waren zelf een aantal buitenlandse acts te vinden. Zo is de sessie van Potter Payper de best bekeken sessie na Brunzyn en gaat ook Leblanco richting een miljoen. Andere noemenswaardige sessies waren die van Rafello, Cor, MocroManiac, Sepa, Skaffa & Matarr en Pierrii.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS