'Ruim een miljoen dollar aan kleding van Kanye West gestolen uit magazijn'

mrt 16 , 21:51 NEWS
schermafbeelding 2024 03 12 om 115551
Het team van Kanye West beweert dat ongeveer 1,2 miljoen dollar aan zijn Yeezy GAP kleding verdwenen is uit zijn magazijn. Het zou gaan om zo'n 60.000 kledingstukken gaan.
Volgens zijn stafchef Milo Yiannopoulos ontdekte het team vervolgens een fanaccount dat reclame maakte voor een sale in Los Angeles, waar enorme hoeveelheden Yeezy GAP kledingstukken konden worden gekocht voor $20 per stuk. De politie werd naar de verkoop gestuurd, waar de organisatoren de autoriteiten verzekerden dat ze de kleding legaal hadden gekocht.
Hoewel de mensen achter het evenement volhielden dat ze bonnetjes hadden om hun kant van het verhaal te bewijzen, waren de autoriteiten niet in staat om elk kledingstuk terug te traceren naar een bon, vertelden bronnen aan TMZ. Doordat Kanye geen aangifte deed en er twee tegenstrijdige verhalen waren, kon de politie de kleding niet in beslag nemen.
Het team van West heeft nu een bevel om te stoppen gestuurd naar de organisatoren van de sale en beschuldigt hen ervan de bonnen te hebben vervalst om de autoriteiten te misleiden. Yiannopoulos hield vol dat het team van West geen bulkverkoop van zijn kleding zou hebben toegestaan, en dat zij zelf geen verslag hebben van een dergelijke verkoop. Yiannopoulos beweerde verder dat hij en zijn team denken dat ze de identiteit hebben achterhaald van een van de mensen die de kleding gestolen zou hebben.