Ruim twee jaar na het veelbesproken livestream incident zoeken Bilal Wahib en Oussama Ahammoud elkaar op in Dubai

nov 02 2023, 13:39 NEWS
schermafbeelding 2023 11 02 om 140033
Vandaag delen Bilal Wahib en Oussama Ahammoud het nieuws op Instagram dat ze het verleden achter zich hebben gelaten. Hoe de twee weer samen zijn gekomen wordt uit de posts niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de foto's gemaakt zijn in Dubai en dat alles bijgelegd is.
Het is alweer ruim twee jaar geleden als Bilal Wahib tijdens een livestream met Oussama Ahammoud op Instagram opeens een 12-jarige jongen vraagt om zijn geslachtsdeel te laten zien veranderd dat de levens van de drie mensen in de livestream volledig. Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, toen twee goede vrienden, op dat moment twee rijzende sterren die samen veel lof kregen voor hun rollen in Mocro Maffia en de film De Libi. In de dagen die volgden worden de twee al snel gecanceld en moet Bilal Wahib zich zelfs nog melden op het politiebureau. In verschillende media werd over het incident met afschuw gesproken en geschreven.

Gecanceld

In een interview met Fernando Halman deed Oussama Ahammoud vorig jaar na een lange periode van afwezigheid voor het eerst zijn verhaal en legt Oussama uit dat hij in eerste instantie hoopte samen met Bilal tot op een oplossing te komen en alles te bespreken, maar dat lukte niet. "Toen Bilal vrijkwam belde hij mij drie uur later op met Nathan Moszkowicz (onze manager). Zij zeiden dat ze 'aan het kijken waren naar alles' en dat we met elkaar gingen praten. 'Komt goed', zeiden ze. 'We gaan zitten'. Maar daarna heb ik nooit meer iets van hen gehoord.'"
Uit het interview wordt dan ook duidelijk hoe het kon dat Oussama Ahammoud naar de achtergrond verdween en Bilal Wahib met behulp van zijn toenmalige manager Nathan Moszkowicz er weer erbovenop klom. "Ik hoorde nooit meer wat. Maanden gingen voorbij," legde Oussama uit. "Ik moest geholpen worden, maar niemand hielp. Dus toen heb ik ervoor gekozen om afstand te nemen van iedereen behalve mijn directe omgeving en ging ik op mijn zelf."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2021 10 07 om 123931

Justin Bieber krijgt steun uit onverwachte hoek na huilfoto's op Instagram: "Allow him to be vulnerable"

NEWS mei 01, 14:52
shutterstock 2204734383

Spurs verdediger eist tonnen van FC Volendam "De tijd van onderhandelen is nu voorbij"

NEWS mei 01, 13:49
schermafbeelding 2023 05 10 om 132906 645b800fb8589

Erling Haaland wordt speelbaar karakter in razend populaire game: “Ik ben al heel lang groot fan”

GAMES mei 01, 13:08