Russische media reageert met verbazing op arrestatie Quincy Promes: 'Het eindstation voor Promes'

mrt 14 , 16:12 NEWS
schermafbeelding 2024 03 14 om 160810
Er is in de Russische media met verbazing gereageerd op de berichtgevingen dat Quincy Promes in Dubai gearresteerd is. Een conclusie die getrokken wordt is dat dit het definitieve einde van de voetballer zijn carrière is. Uitlevering naar Nederland lijkt nu alleen maar een kwestie van tijd te zijn.
De situatie rondom Promes ziet er sinds woensdagavond een stuk somberder uit voor de voetballer. De oud Ajax-speler werd namelijk op verzoek van Nederland gearresteerd in Dubai. In Nederland moet Promes een gevangenisstraf van 7,5 jaar zitten voor zijn betrokkenheid bij het importeren van grote hoeveelheden cocaïne en het neersteken van een familielid. Het nieuws staat in Rusland op alle voorpagina’s.
'Promes werd opnieuw gearresteerd in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze keer zal niemand hem helpen', meet Sovietski Sport groot uit. 'Een gewoon mens zou al lang in de gevangenis hebben gezeten, maar de leider van Spartak ontsprong de dans. Maar zelfs diplomatieke inmenging van het hoogste niveau heeft geen invloed meer op de autoriteiten in Dubai. Het lijkt erop dat de goedlachse grappenmaker er deze keer niet meer mee weg zal komen.'
Bij Sport Express is de strekking dat het Promes zijn eigen schuld is. 'Disco's, een nieuw rapnummer, een luxueus meisje (DreamDoll, red.) met royale rondingen en andere pleziertjes - dit alles was Quincy Promes op het trainingskamp in Dubai’.
Ook de Russische advocaat, Alexander Dobrovinsky, gaf bij het programma Match TV zijn mening. "Ja, we kunnen zeggen dat dit het eindstation voor Promes is", aldus Dobrovinsky. "Spartak heeft een grote fout gemaakt door hem mee te nemen naar een trainingskamp in Dubai."
Spartak Moskou lijkt de hoop op een terugkeer van Promes echter nog niet op te geven. 'De verdediging van Promes zal de procedure voortzetten in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank Amsterdam', luidt het statement. 'Wij hopen op een gunstige uitkomst voor onze voetballer. De club zal met informatie komen over verdere acties naarmate de situatie zich ontwikkelt.'

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25
schermafbeelding 2024 04 27 om 180023

Coi Leray eert Janet Jackson in “Can’t Come Back” video

MUSIC apr 27, 18:00