Ruzie tussen 50 Cent en ex escaleert volledig na beschuldigingen van misbruik en verkrachting

mrt 29 , 16:46 NEWS
shutterstock 2180085483
Daphne Joy, de ex en moeder van de zoon van 50 Cent, heeft de rapper beschuldigd van verkrachting en mishandeling. Deze beschuldigingen plaatste de vrouw online op haar Instagram. 50 Cent ontkent de beschuldigingen.
De beschuldigingen aan het adres van 50 Cent kwamen nadat de rapper zijn ex belachelijk maakte op Instagram. Volgens documenten in de rechtszaak tegen Diddy, aangespannen door producer Rodney Jones, zou Joy namelijk genoemd worden als sekswerker voor Diddy.
In de rechtszaak wordt zij genoemd omdat Diddy zou hebben opgeschept dat hij Joy en Yung Miami maandelijks zou betalen voor het sekswerk dat ze voor hem doen. Dit nieuws bereikte ook 50 Cent en hij plaatste dit op z'n Instagram met de tekst: “I didn’t know you was a sex worker, you little sex worker.”
Joy, die natuurlijk niet blij was met de Instagram post van 50 Cent, reageerde vervolgens met een eigen bericht waarin ze de rapper beschuldigt van verkrachting en fysieke mishandeling. Volgens haar zou dit zijn gebeurd nadat 50 de aanvraag voor de volledige voogdij van hun zoon Sire zou hebben gedaan. “Laten we de focus leggen op jouw slechte daden van verkrachting en fysieke mishandeling,” postte ze op Instagram. “Je bent niet langer mijn onderdrukker en God zal je vanaf nu aanpakken.”
In een verklaring aan nieuwsmedium Page6 ontkent 50 Cent alle beschuldigingen. Volgens hem is dit een tactiek van haar zodat zij de volledige voogdij over hun zoon kan krijgen.
Joy en 50 Cent hadden in 2011 een relatie, die binnen een jaar stuk liep. In 2013 beschuldigde Joy 50 Cent al van mishandeling en zou hij alle spullen uit haar appartement kapot hebben geslagen. De rechtbank bepaalde toen dat 50 Cent een voorwaardelijke straf kreeg van drie jaar.
Foto: Shutterstock / Asatur Yesayants