Saweetie laat van zich horen en hint naar een reactie op Chris Brown's disstrack richting Quavo

apr 22 , 13:53 NEWS
saweetie  710x467
Saweetie heeft aangegeven dat ze misschien weer de studio induikt om zich te richten op Chris Brown, die haar heeft genoemd in zijn laatste disstrack richting Quavo.
Op X , voormalig Twitter, zei de rapper dat ze zich aan het klaarmaken is voor een reactie op de R&B ster en dat ze weer de studio ingaat voor de opnames: "let me go rewrite these nani verses," schreef ze, refererend naar haar aankomende single. Saweetie postte een snippet van het nummer samen met een clip waarin ze ongeïnteresseerd aan het zonnen is in een zwembad. 
Chris Brown en Quavo hebben al sinds 2017 problemen met elkaar. De zanger kwam in een gevecht met de Migos op de afterparty van de BET Awards. De beef kreeg een bijzondere wending toen Quavo leek te gaan daten met de ex-vriendin van Brown, Kerrueche Tran.
Breezy's laatste shots richting Quavo komen voort van het nummer 'Freak,' een samenwerking met Lil Wayne, Joyner Lucas and Tee Grizzley, dat staat op zijn album 11:11 deluxe: "Okay, now fuckin’ my old bitches ain’t gon’ make us equal/ Sippin’ that 1942 ’cause I don’t do no Cuervo (Quavo)/ Freak bitch, she like Casamigos, not the Migos,” rapt Brown. Een dag later reageert Quavo, via zijn nieuwe track 'Tender,' op de shots door zich te richten op Brown's zijn gewelddadige drugsverleden: “You did the bitch wrong and now the bitch gone, she posted with a thug/ Call the bitch phone, she won’t come home, don’t beat her up/ It must be the drugs, need to cross out your plug.”
Tran diende in 2017 een straatverbod in tegen Chris Brown. Het model zei in een statement: "He told a few people that he was going to kill me,” als zij met een ander zou daten. Ook zei Tran dat hij dreigde om haar neer te schieten.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47