Schoten zorgen voor paniek bij Nederlandse EK-fans in Duitsland, één gewonde gevallen

jun 16 , 13:05 NEWS
shutterstock 2376802893
Het EK is begonnen en de Nederlandse fans in Duitsland zijn er klaar voor. Ze zijn in grote getale naar Hamburg gekomen, de eerste speelstad van het Nederlands Elftal.
Terwijl de duizenden fans aan het feestvieren waren in aanloop naar de eerste wedstrijd tegen Polen ging het mis. Naar verluidt zou een man met een bijl de fans aangevallen hebben. Andere berichten melden dat het om een hamer zou gaan.
De politie was gelukkig snel ter plaatse en gebruikte pepperspray op de man. Toen dit niet bleek te werken grepen de agenten naar hun vuurwapen en werd de man neergeschoten. Voor zover bekend is de man die de fans aanviel de enige gewonde. Hij kreeg ter plekke medische zorg. 

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Er werd direct een grote politie-operatie opgezet en Nederlandse fans werd verzocht kalm aan de plek te verlaten. "Ga naar de rechterstraat toe, en volg de aanwijzingen van de Duitse politie op. Ga naar de rechterzijde, daar bent u veilig," werd er onder andere omgeroepen.
Inmiddels is de rust wedergekeerd rond de fans

Auf #StPauli kommt es aktuell zu einem größeren Polizeieinsatz. Nach ersten Erkenntnissen hat eine Person Polizeikräfte mit einer Spitzhacke und einem Brandsatz bedroht. Die Einsatzkräfte machten in der Folge von ihrer Schusswaffe Gebrauch. Der Angreifer wurde dabei verletzt und…

Image
1.2K
Reply

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49