Releasedate van Squid Game Seizoen 2 verklapt door de hoofdrolspeler

mei 16 , 16:09 NEWS
schermafbeelding 2024 05 16 om 160319
Begin dit jaar was er een teaser uitgekomen voor het tweede seizoen van Netflix Originals hit serie, 'Squid Game'. Er was nog geen specifieke datum gegeven voor de nieuwe afleveringen, maar daar maakte Lee Jung-jae, die de hoofdrol van Seong Gi-hun, een verandering aan.
De 'Player 456' acteur was zijn nieuwe Star Wars series, 'The Acolyte', aan het promoten tijdens de Disney Upfronts 2024. Tijdens de persconferentie gaf hij een update over het nieuwe seizoen van 'Squid Game'. Hij gaf aan dat seizoen 2 in december zal verschijnen. Het verhaal wordt voortgezet met een roodharige Seong Gi-hun die het dodelijke spel had gewonnen. Nu probeert hij wraak te nemen op iedereen die betrokken is bij het spel.
Ook al is er nog geen officiële trailer uitgekomen, zijn fans wel al geïntroduceerd aan nieuwe castleden, 4 actrices en 4 acteurs. Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won en Won Ji-an zijn de nieuwe gezichten die een verschijning maken in seizoen 2.