Selma Omari legt uit waarom ze geen muziek meer uitbrengt: "Ik irriteer me aan influencers die muziek maken"

jan 02 2023, 3:24 NEWS
Schermafbeelding 2023 01 02 om 015506
Gisteravond kwam het video interview online van Fernando Halman met Selma Omari. Net als bij eerdere interviews weet Fernando ook in dit interview met Selma haar de juiste vragen te stellen waardoor ze zich openstelt. Selma vertelt dan ook o.a. open over dat ze van plan is om een kleding lijn te beginnen, welke dating geruchten er kloppen en niet kloppen en waarom ze is gestopt met muziek uit te brengen.
Over het onderwerp muziek is Selma dan ook heel duidelijk. Na een lange zucht vertelt Selma, "It's giving: on hold. Ik vind in Nederland heerst heel erg een stigma van dat als je één ding doet dat je het andere niet kan doen. Je mag niet iemand zijn die van meerdere dingen geniet en ik irriteer me ook wel een beetje aan influencers die muziek maken."
Aan de lichaamstaal van Selma is af te lezen dat ze het jammer vind om geen muziek meer uit te brengen. "Ik voel mij heel erg ondergewaardeerd als het aankomt op muziek en dan denk ik ja dan toch niet," legt ze uit. "Dus dan denk ik, wil ik nog wel Nederlandstalige muziek maken."
Fernando vraagt daaropvolgend waarom Selma niet gewoon "schijt" heeft aan al die meningen en dat mensen altijd wel iets te zeggen zullen hebben. "Absoluut, ik heb alleen geen zin om alles in iets te zetten. Mijn eigen bloed, zweet en tranen, me eigen centen en dat mensen dan toch zeggen 'Ja, maar je bent toch influencer'," reageert Selma. "Ik vind echter wel dat in Nederland er een different breed is van misgunnen, dus dan denk ik oké misschien zijn jullie niet mijn publiek om muziek voor te maken."
Hiermee laat ze de deur nog wel open voor een mogelijke voortgang van een muziek carrière in het buitenland. "Ik kan vloeiend Arabisch spreken en heb wel eens Arabische tunes gemaakt. Ik heb ook Arabische tunes bij Arabische artiesten liggen," legt Selma nog uit. Het gehele interview is hieronder te bekijken.