Selma Omari ziet een relatie met de vader van haar kind niet zitten: "Ik blijf gewoon voor altijd single"

nov 14 2023, 17:09 NEWS
schermafbeelding 2023 11 14 om 170555
In de nieuwste aflevering van de realityshow ‘Op Mijn Manier’ reist Selma Omari af naar Engeland om daar te meeten met de vader van haar dochtertje Amaya en doet ze boekje open over hoe hun relatie nu is.
Als Selma Omari aankomt in Londen is ze verrast met manier waarop de vader van Amaya hun verwelkomt. "Amaya's vader had echt de moeite gedaan om haar eigen kamer te creëren voor haar, haar kleertjes te wassen. Hij heeft zelfs speelgoed gehaald voor haar, terwijl dat kind nog niet eens kan spelen met speelgoed. Dat warmt een moederhart toch wel op."
Bij de ontmoeting, waar camera’s bij zijn, wordt de vader van Amaya niet gefilmd. Hij wilt niet in beeld. Voor Marwa, de zus van Selma, is duidelijk dat de vader van Amaya nog gevoelens heeft voor Selma. Een gedachte waar Selma niks vanaf wilt weten. Het belangrijkste voor haar is dat ze twee goede ouders zijn. "Ik zie gewoon aan hem dat hij een superbetrokken papa is en wil zijn. En dat straalt hij gewoon uit en daarom applaudisseer ik voor hem. Dat vind ik knap."
In de aflevering gaat ze nog verder in op haar liefdesleven. "Ik blijf gewoon voor altijd single. Ik kan gewoon niet met mensen en wil dat ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon", legt ze uit aan Marwa. 
Ook kijkt ze kritisch naar haar eerdere relaties. "Ik ben heel erg toegetakeld door voorgaande relaties. Dat heeft een beetje mijn mentale gesteldheid aangescherpt en veranderd. Dus of ik op dit moment opensta voor de liefde? Nee. Ik sta nu open voor het zijn van een supermama en dat heeft voor mij prioriteit op dit moment."