Slavia Praag trainer geeft update over de situatie van Ihattaren

jan 09 , 12:16 NEWS
schermafbeelding 2024 01 09 om 123506
Eerder deze week verscheen er een hoopvolle foto vanuit de kleedkamer van Slavia Praag. Op de foto was te zien dat Mohamed Ihattaren tussen zijn teamgenoten bij de Tsjechische ploeg zat, wat leidde tot geruchten over een aanstaand debuut. Tegen de Tsjechische pers is trainer Jindrich Trpisovský positief, maar trekt hij wel aan de rem.
Trpisovský zegt dat Ihattaren goed bezig is en veel werk verricht heeft in zijn eerste weken bij de club. "Hij heeft aardig wat kilo's verloren en veel spiermassa opgebouwd. Zijn komst was een gok, maar dat wisten we toen we hem haalden," aldus de coach van de 21-jarige aanvallende middenvelder. "Hij blijft de komende tijd iedere dag aan de slag gaan met de fitnesstrainers. Het plan is dat zijn conditie en kracht zo verbeteren dat hij mee gaat trainen met de A-ploeg. Maar nu is dat nog niet aan de orde."
Op 11 februari gaat in Tsjechië de competitie weer van start en speelt Slavia tegen Jablonec, maar dat lijkt nog te vroeg te komen voor Ihattaren. "Ik ga niets voorspellen, veel zal van hemzelf afhangen. We willen in ieder geval graag zien dat hij aan het eind van de winterstop iets met de hoofdmacht doet," zegt Trpisovský daarover. 
Ihattaren verdween van de radar nadat Juventus zijn contract ontbond en een hij op het laatste moment toch niet naar het Turkse Samsunspor ging vanwege 'onrealistische eisen'. Maanden later nam Slavia Praag het risico met het voormalige supertalent.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38