Snoop Dogg had een krankzinnig aanbod voor iedereen die hem wiet kon brengen in Zuid-Korea

mrt 30 2023, 11:22 NEWS
snoop dogg
Snoop Dogg is misschien wel de eindbaas op het gebied van wiet roken. Eerder ging er al het gerucht rond dat de 51-jarige 75 tot 100 blunts per dag zou roken. Niet veel later kwam de rapper naar voren met dat gerucht niet waar is en dat hij geen machine is. Zoals de rapper zelf zegt rookt hij rond de 10 blunts per dag.
Naast de hoeveelheid per dag gaat de rapper ook ver om zijn geliefde groene goud te roken. Zo rookte hij zelfs in het witte huis wat enorm veel zegt. Onlangs kwam er een nieuw verhaal naar buiten wat de rappers liefde voor wiet dubbel en dwars bewijst. Ben Baller, een goeie vriend van Snoop, was recentelijk bij No Jumper waar hij vertelde over hun vriendschap. Uiteindelijk bereikte het gesprek het verhaal over Snoop's bezoek aan Zuid-Korea. Baller legde uit dat hij tegen Snoop had gezegd dat hij hem tijdens zijn verblijf zou voorzien van alles wat hij nodig had. Er was echter niet genoeg wiet in Zuid-Korea voor de rapper. Desondanks was Snoop Dogg creatief genoeg in zijn poging om meer wiet te scoren in Azië.
Ben legde uit dat hij al had gesproken over het soort hotels en de beste plekken om wiet te roken. Tegen de tijd dat Snoop Dogg bij zijn hotel aankwam, hield Ben zich aan zijn woord en stond er wiet op hem te wachten, hoewel het niet genoeg was. "I pretty much got all the weed possible in the entire country of Korea to his hotel,” legde Baller uit. Desondanks was ging het om 'slechts' 2 ounces, omgerekend 56 gram. Snoop vond de kwaliteit goed en was binnen no time door zijn voorraadje heen.
Snoop besloot het hef in eigen handen te nemen en postte via Instagram: "I don’t give a fuck who you are. Anybody in Korea right now, bring me whatever weed you have." Snoop's manager was hier absoluut niet blij mee. Niet vanwege de vraag maar vawege zijn absurde aanbod. Snoop bood namelijk aan om featerings te doen met wie hem wiet bracht.
Snoop Dog gaat enorm ver om wiet te krijgen in Zuid-Korea

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25