Snoop Dogg verkoopt gebruikte blunt in veiling van meer dan honderd persoonlijke spullen: "Smoke with the Dogg"

mei 22 , 13:51 NEWS
schermafbeelding 2023 11 08 om 115744 654b69bb7ed5d
Er zijn maar weinig artiesten die een uitgebreidere carrière hebben gehad dan Snoop Dogg. Van muziek en films tot fashion en alcohol, the legende uit California heeft in verschillende branches succes voor zichzelf weten te creëren. Doordat hij al deze hoeken van de zakenwereld heeft verkend, heeft hij een memorabilia veiling kunnen samen stellen die bestaat uit persoonlijke items.
Om deze speciale veiling mogelijk te maken, werkt Snoop naar verluidt samen met DJ Skee. Hij runt namelijk een memorabilia veilingbedrijf genaamd 'The Realest.' De biedingen op Snoop zijn items zijn momenteel al aan de gang en de veiling duurt tot 16 juni. Er worden in totaal 135 items geveild, waarvan de veiling van sommige pas over een paar weken ingaan.
Tussen al deze items zijn er een paar die erg opvallen. Naast gedraagde schoenen en kleding, wordt er ook een gebruikte blunt van Snoop Dogg hemzelf geveild. "Smoke with the Dogg. A 1-of-1 actual blunt smoked by Snoop Dogg," luidt de beschrijving. Preserved in resin in Snoop’s personal ashtray to display for eternity, this is an auction piece like no other. This is the first ever authenticated Snoop Dogg roach, making it one of the most unique pieces of memorabilia ever created." De blunt heeft na twee dagen al een bod ontvangen van meer dan vijfhonderd dollar. 
Daarnaast worden ook iconische muziek-times en handgeschreven stukken van Snoop Dogg geveild. Zo kan er geboden worden op gebruikte cassettebandjes waar het album 'The Doggfather' op staat en onder andere de handgeschreven setlist van een tour die Snoop heeft gedaan.
Bekijk een paar items hieronder.