Social media maakt Drake belachelijk nadat hij Rihanna disst op Fear of Heights

okt 07 2023, 11:48 NEWS
schermafbeelding 2023 10 07 om 120836
Drake heeft er een handje van om mensen te dissen, maar genoeg ruimte over te laten om het achteraf te kunnen ontkennen. Op zijn nieuwe track Fear of Heights van het album For All The Dogs lijkt hij zijn pijlen te richten op Rihanna en haar man A$AP Rocky.
Op de track rapt hij o.a. "Why they make it sound like I’m still hung up on you? That could never be/Gyal can't ruin me/Better him than me/Better it's not me. I'm anti, I'm anti/Yeah, and the sex was average with you/Yeah, I'm anti 'cause I had it with you/Okay, I'm auntie like your daddy sister/Auntie like a family picture/And I had way badder bitches than you, TBH/Yeah, that man, he still with you, he can't leave you/Y'all go on vacation, I bet it's Antilles"
Het internet heeft de lines ook gehoord en denkt er het zijne van. Ze maken Drake vooral belachelijk, omdat hij regelmatig heeft laten weten hoe geobsedeerd hij van haar was. Zo zei hij in 2016 nog dat hij al jaren verliefd op haar was, toen hij haar de Video Vanguard Award kwam geven bij de MTV VMA's, probeerde hij haar op het podium te zoenen en vertelde hij in het programma van Lebron James dat hij een familie met haar wilde.
Op Twitter zien we vooral hoe Drake belachelijk wordt gemaakt en hieronder hebben we een aantal voorbeelden verzameld.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…