Soulja Boy bedreigt Blueface: "I’m finna pop this n****"

jan 08 , 12:52 NEWS
souljaboykopie 605x362
Blueface en Soulja Boy gaan al een tijdje heen en weer op social media, wat leidde tot een uitdaging van Blueface om de ring in te stappen. Het begon allemaal toen Blueface Soulja Boy noemde tijdens een interview met Funny Marco, waarin hij beweerde dat hij de Kiss Me Thru The Phone rapper kon verslaan in een Verzuz-battle. De situatie liep al snel uit de hand en Soulja stuurde naar verluidt Blueface een adres om naartoe te komen. Uiteindelijk liep dit op niks uit.
Blueface beweerde vervolgens dat hij met de moeder van het kind van Soulja Boy had geslapen. "I f**ked your baby mama the day before your baby shower," zei hij op Instagram Live. "Till Soulja get a DNA test that's my child lil bro I'm the daddy now... What's old about your baby mama sucking my d**k?"
Soulja Boy ontkende dit, maar zij bevestigde later dat ze een keer met elkaar hadden geslapen in 2018, voordat ze de in Chicago geboren MC ontmoette. Vorige week haalde Blueface uit naar Soulja op de remix van het nummer Barbie van Jaidyn Alexis, waarbij hij hem herinnerde aan het voorval. "Offset upset Cardi got the update / Soulja Boy mad he found out his b**** f****d late," rapt hij. Blueface stampte ook op een van Soulja's platen tijdens een show dit weekend, wat weer een reactie van Soulja Boy opriep.
"A n***a ever tried you and you just wanted to shoot his a** like f*ck all the fighting I’m finna pop this n***a" tweette hij gisteravond. Hoewel hij Blueface niet bij naam noemde, is het zeer waarschijnlijk dat de tweet iets te maken heeft met hun beef, aangezien de video van het stampen op de plaat kort daarvoor viral ging. Mocht er toch nog twijfel over bestaan voegde hij nog een tweet toe, waarin hij Blueface wel noemt: "You a dead man walking @bluefacebleedem" schreef hij in een andere tweet, die sindsdien is verwijderd.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25