Soulja Boy en 21 Savage bedreigen elkaar na bizarre berichten over de overleden moeder van Metro Boomin

mei 13 , 16:27 NEWS
https hypebeastcom image 2021 03 louis vuitton mens spring summer capsule collection first launch 2021 release 002
21 Savage is relatief stil gebleven op sociale media tijdens de beef tussen Drake, Metro Boomin en Kendrick Lamar. Maar gisteren kwam de rapper zijn mening dan eindelijk naar voren. 21 gaat geen kant in de beef kiezen omdat hij van Metro én Drake houdt. Hij gelooft zelfs dat die twee het op een gegeven moment weer goed zouden kunnen vinden met elkaar. Hoewel 21 Savage deze beef van de zijlijn bekijkt, bevindt hij zich momenteel in een andere beef.
Metro Boomin en Soulja Boy kregen ruzie door een oude tweet van Metro, waar hij Soulja Boy belachelijk maakte. Dit leidde tot een aantal zeer respectloze berichten van de Crank That rapper. Soulja begon met het belachelijk maken van Metro Boomin zijn moeder, die tragisch is overleden als slachtoffer van huiselijk geweld.
Doordat het zondag moederdag was, kwamen de teksten van Soulja Boy dubbel zo hard aan. 21 Savage nam het daarom op voor Metro en reageert met een tweet op Soulja Boy: "Speaking on a n***a mama like shit a game you gone shit on yourself when I see you boy," zei 21 Savage. Fans zeiden al snel tegen Soulja Boy dat hij moest stoppen hiermee. Maar of hij dat ook gaat doen is de vraag.
Bekijk de tweet van 21 Savage hieronder.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…