Sportjournalist Fabrizio Romano wil graantje meepikken van Mbappé transfer en verkoopt shirt met zijn virale ‘Here we go’ tweet

jun 05 , 11:24 NEWS
schermafbeelding 2024 06 05 om 120937
Voetbal journalist Fabrizio Romano staat bij de meeste bekend als dé betrouwbaarste bron rondom al het transfernieuws. Maar sinds kort heeft de journalist een ook zijn eigen kledinglijn opgezet. Nu de kogel van de transfer van Kylian Mbappé naar Madrid eindelijk door de kerk is, haakt Romano ook in op de hype en brengt een speciaal 'Herewego Mbappé to Real Madrid'-shirt op de markt.
Voor wie het laatste voetbalnieuws rondom transfers van spelers en trainers wilt weten gaat als eerst naar het Instagram- of Twitter-account van Fabrizio Romano. De Italiaan weet overal als eerste bij te zijn en kan zichzelf inmiddels inmiddels een gerenommeerde bron noemen. Velen willen zelfs een transfer van een speler of trainer pas geloven als Fabrizio Romano zijn legendarische woorden 'Here We Go' heeft uitgesproken.
Op deze bekendheid is de Italiaanse journalist gaan bouwen en heeft inmiddels een 'merch and experiences'-merk opgezet, genaamd 'Herewego.' Het laatste item dat Romano op zijn website te koop heeft gezet is het de bevestiging van de transfer van Mbappé. "Kylian Mbappé to Real Madrid, HERE WE GO! Every document has been signed, sealed and completed," valt op het shirt te lezen in de vorm van een Twitter bericht. "Real Madrid, set to announce Mbappé as new signing next week after winning the Champions League. Mbappé made his decision in February; he can now be considered new Real player."
Deze transfer is voor een opgeluchte Fabrizio Romano een afsluiting van een tijdperk. Al vanaf dat Mbappé door voetbalfans werd beschouwd als één van de, zo niet hét grootste talent van de wereld, wordt de Fransman al gelinkt naar een overstap naar zijn droomclub Real Madrid. Dit dateert helemaal terug naar toen Mbappé nog bij AS Monaco speelde in 2016. Het is daarom te begrijpen dat het einde van het tranferverhaal van Mbappé een bijzonder moment is voor de Italiaanse sportjournalist en hij zijn (voorlopig) laatste Mbappé-tweet graag op een shirt laat drukken.
Het shirt staat op zijn eigen website te koop voor 40 euro. Naast dit shirt biedt Romano ook de mogelijkheid aan zijn fans om een gepersonaliseerd shirt te kopen waar de koper de mogelijkheid krijgt om zijn eigen 'Here we go'-tweet te maken. Daarnaast kunnen fans ook een gepersonaliseerde video-boodschap ontvangen van de Italiaan voor maar liefst 100 euro.
Bekijk het shirt hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12