Stormzy en Wilfried Zaha nemen samen Engelse voetbalclub over

jun 27 2023, 13:40 NEWS
schermafbeelding 2023 06 27 om 135323
Stormzy is de laatste tijd weer lekker bezig met veel nieuwe muziek, maar het lijkt erop dat hij daarnaast een carrièreswitch doet op een heel ander gebied. Hij heeft namelijk zojuist aangekondigd dat hij een Engelse club gaat overnemen met Wilfried Zaha en Danny Young.
De Britse rapper gaat het diepe in met Crystal Palace-ster Wilfriend Zaha en samen nemen ze de club Croydon Athletic over. De twee krijgen gezelschap van Danny Young, voormalig Head of Player Care van Crystal Palace. De voetbalclub speelt op dit moment in de Combined Counties League Premier South Division, het negende niveau van het Engelse voetbal en kunnen wel een nieuwe start gebruiken, aangezien de ploeg op plek 15 van de 20 is geëindigd in de competitie. Het schijnt dat de heren al heel wat maanden bezig waren om de club over te nemen. De reden dat ze voor Croydon hebben gekozen, is omdat alle drie de mannen zijn opgegroeid in Croydon en dus een speciaal plekje in hun hart voor de club hebben.
Zaha heeft al een club in bezit, namelijk Espoir Club D'Abengourou uit zijn geboorteland Ivoorkust. Voor zijn eigen voetbalcarrière is het nog de vraag of hij bij Palace blijft, aangezien hij op dit moment geen nieuw contract kan tekenen en eind juni transfervrij wordt. Hij focust zich nu in ieder geval op alle processen die nog moeten plaatsvinden voor dat alles rond is voor 'the rams'.
Bekijk de aankondiging van Stormzy op Instagram nu hier.