The Game haalt uit naar Rick Ross in 'Freeway's Revenge'

mei 10 , 16:43 NEWS
schermafbeelding 2022 09 01 om 104111
The Game staat erom bekend de confrontatie met collega rappers niet uit de weg te gaan. Zo had hij in het verleden het aan de stok met o.a. 50 Cent en Eminem. Het lijkt erop dat Rick Ross het nieuwe doelwit van The Game is.
De afgelopen weken deelde The Game al wat shots richting Ross. Zo maakte hij Ross zijn gewicht belachelijk en poste hij een Ai foto op zijn Instagram Story. Dit leidde naar de nieuwe track 'Freeway's Revenge,' die volledig is toegewijd aan Ross.
The Game draait er niet om heen in zijn nieuwe track. Zo verwijst hij naar de disstracks tussen Kendrick en Drake en haalt hij streamers DJ Akademiks en Kai Cenat aan. "This ain't the Kendrick beef," en "My Drake sing song shots ring out."
In de tweede helft van het nummer verlegt hij de focus weer naar Ross en begint over zijn politie-verleden. Ook maakt hij gebruik van een techniek die hij ook bij Eminem toepaste door Ross zijn stem na te doen en te verwijzen naar oude teksten van de rapper. The Game vertelt echter geen nieuwe informatie over Ross, maar dat maakt de disstrack niet minder entertaining.
Beluister de track van The Game hieronder.