The North Face zoekt de grenzen van de realiteit op met nieuwe collectie

sep 28 2022, 15:22 NEWS
LOOKBOOK MAN 8000x4500 1
The North Face brengt op 29 september hun nieuwe NSE-collectie uit. Met de collectie en de bijbehorende beelden zoekt The North Face de grenzen van onze realiteit op. De collectie combineert de toekomst met een knipoog naar het verleden met de experimentele ontwerpen. De toekomst en met name de futuristische ruimte komt terug in de campagne.
In de campagne staan snowboarder David Djité en muzikant Hindaco, van The North Face Explorer Team, centraal. Ze staan bekend om het verleggen van grenzen en zijn daarom de perfecte fit. De collectie die ze showen bestaat uit gedurfde re-designs van een paar van de meest begeerde items van The North Face, zoals de VECTIV™ Taraval, de Hot Shot Backpack en het Gartha Body Suit voor dames. De gehele collectie is zoals altijd prestatiegericht, maar door het design leent het zich makkelijk voor het dagelijks leven.
De NSE-collectie is vanaf 29 september verkrijgbaar op de website en in geselecteerde winkels van The North Face
De nieuwe NSE-collectie bevat prestatiegerichte kledingstukken, waarmee je helpt de ogen te openen van anderen voor de eindeloze mogelijkheden van persoonsgebonden realiteit – waarmee je zelf onderdeel kunt zijn van het creëren van een nieuw tijdperk van ontdekking. Door de kracht van eenvoud en functionaliteit te combineren met nauwkeurige ontwerpen en zowel subtiele als levendige kleurpatronen, zet NSE de standaard voor verkenning van de wereld en de sterren boven ons.
De collectie, die ook uitstekend geschikt is om op straat te dragen, en bestaat uit dames- en herenkleding vormt een essentiële toevoeging voor elke garderobe. Dit omvat gedurfde re-designs van een paar van de meest begeerde items van The North Face, zoals de VECTIV™ Taraval, de Hot Shot Backpack en het Gartha Body Suit voor dames.
De NSE-collectie is vanaf 29 september verkrijgbaar op https://www.thenorthface.eu en in geselecteerde winkels van The North Face. Om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen, kan je @thenorthface op Instagram en @thenorthface.europe op Facebook volgen.