The Weeknd kondigt het begin van het eind aan en hint naar laatste album

mei 27 , 11:40 NEWS
theweeknd 2 710x361
The Weeknd plaatste via zijn Instagram story iets wat lijkt op een cryptisch bericht over zijn laatste album.
Op 8 januari 2023, poste de zanger een bericht met de covers van 'After Hours' en 'Dawn FM'. De laatste foto was een grote vraagteken en de caption leest de emoji 3. Mogelijk hintte de 'Starboy' zanger naar een nieuwe album.
In mei van vorig jaar liet The Weeknd weten tijdens een interview met W Magazine, dat hij zich aan het voorbereiden is om zichzelf te vernieuwen als een artiest. "It's getting to a place and a time where I'm getting ready to close the Weeknd chapter. I'll still make music, maybe as Abel, maybe as The Weeknd. But I still want to kill The Weeknd. And I will. Eventually. I'm definitely trying to shed that skin and be reborn," meldt hij aan de magazine. De artiest beschrijft het album, waar hij nu aan werkt, als zijn "last hurrah as The Weeknd."
Dit weekend liet The Weeknd van zich horen op Instagram. Een fan account deelde een bericht van zijn 2021 Billboard Music Awards optreden van zijn 'Save Your Tears' hit samen met een quote van Charlie Morse, een performance writer. "There was a lot of trust with those cars. He didn't seem nervous at all, which really weirded us out, because these cars were just barreling by him and he was calm, kept his composure, walked slow and just didn't look back. It was kind of amazing," beschrijft Morse de optreden. The Weeknd poste het bericht op zijn story en schreef eronder "The end is near."
Zijn comment is kort, maar mysterieus en het is nog onduidelijk wat de zanger echt probeert te zeggen. Hoewel velen speculeren dat hij wel eens afscheid zou kunnen nemen van zijn The Weeknd-naam en verder te gaan als Abel, zoals hij beschreef in mei.
foto 27 05 2024 om 1123

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31