Timberland en Vans slaan de handen ineen voor unieke gezamenlijke collectie

dec 22 2022, 15:15 NEWS
Schermafbeelding 2022 12 22 om 151105
Vans viert dit jaar de dertigste verjaardag van de iconische Half Cab, een skateschoen die voor het eerst verscheen in 1992. De verjaardag werd gevierd met verschillende releases, maar tegen het einde van het jaar krijgen we de klap op de vuurpijl.
Vans heeft de handen ineen geslagen met Timberland voor unieke hybride silhouet, genaamd de Vans Skateboarding x Timberland Half Cab Hiker. De schoen half skateschoen en half hiking boot. De inspiratie komt naast de Half Cab uit de Euro Hiker die voor het eerst in 1988 uitkwam.
Naast de Half Cab Hikers komt er ook een nieuwe versie van de legendarische Premium 6-Inch Waterproof Boots, die uit 1973 komen en de meest herkenbare Timberlands zijn. De herkenbare schoen heeft een style update van Vans gekregen voor een combinatie van streetwear, workwear en skate.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De Vans Skateboarding x Timberland samenwerking is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende Vans en Timberland winkels en de websites van de merken. De Half Cab Hiker kost € 170 en de 6-inch boot gaat voor € 240.

HET LAATSTE NIEUWS