Trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 belooft de terugkeer van al je favoriete personages

mei 14 , 15:38 NEWS
schermafbeelding 2024 05 14 om 162952
De releasedatum van het tweede seizoen van de hitserie The Lord of the Rings: The Rings of Power is vandaag bekendgemaakt. Prime Video deelt niet alleen de datum waarop het seizoen beschikbaar is, maar ook een officiële teaser trailer van het seizoen, waarin veel bekende en favoriete personages terugkeren. Het tweede seizoen The Rings of Power verschijnt donderdag exclusief op Prime Video.
De trailer neemt de kijkers mee naar het Tweede Tijdperk J.R.R. Tolkien en toont de terugkeer van Charlie Vickers in de rol van Sauron een van 's werelds grootste literaire schurken, die zijn wraakzuchtige zoektocht naar totale macht voortzet. Ook kunnen fans uitkijken naar de verwelkoming van veel favoriete personages, zoals onder andere Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir en Celebrimbor.
Het tweede seizoen borduurt verder op het eerste seizoen. De duistere heer, Sauron, verstoten door Galadriel, moet nu vertrouwen op zijn eigen slinksheid om zijn kracht weer op te bouwen. Door de creatie van de Rings of Power is hij in staat om alle volkeren te vinden aan zijn onheilspellende wil, en kan zelfs de meest geliefde personages onder dompelen in de duisternis. Elfen en dwergen, orcs en mensen, tovenaars en Harfoots zullen hun plaats moeten vinden in een wereld die op de rand van onheil komt te staan. "Terwijl vriendschappen onder druk komen te staan en koninkrijken uiteen vallen, moeten ze vechten om vast te houden aan wat voor hen het allerbelangrijkst is... elkaar," laat Prime Video weten.
Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt geproduceerd door showrunners en uitvoerende producenten J.D. Payne & Patrick McKay. Ze worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill en Gennifer Hutchison, samen met co-uitvoerend producent en regisseur Charlotte Brändström, producenten Kate Hazell en Helen Shang, en co-producenten Clare Buxton, Andrew Lee, Glenise Mullins en Matthew Penry-Davey. Andere regisseurs van seizoen twee zijn Sanaa Hamri en Louise Hooper.
Het eerste seizoen van de serie was een ongekend wereldwijd succes en tevens ook de grootste release in de geschiedenis van Prime Video. De serie werd wereldwijd door meer dan 100 miljoen mensen bekeken en leidde tot meer nieuwe Prime-leden dan elke andere titel tot nu toe.
Bekijk de trailer hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
schermafbeelding 2024 05 26 om 152343

Nicki Minaj suggereert dat ze Amsterdam wil overslaan voor toekomstige tours

NEWS mei 26, 14:44
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58