Twee jaar na rellen keert Glory op spectaculaire wijze terug naar België met smaakmaker van de Heavyweight Grand Prix

jul 05 , 14:09 NEWS
schermafbeelding 2024 07 05 om 144450
Antwerpen maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer van kickboksen met GLORY 94, dat op 31 augustus 2024 zal plaatsvinden in de Lotto Arena. Dit evenement markeert de eerste keer sinds maart 2022 dat een GLORY-gala in België wordt gehouden, na de beruchte rellen tijdens GLORY 80 in Hasselt.
De hoofdwedstrijd van de avond is een lichtzwaargewicht clash tussen Bahram Rajabzadeh en Stefan Latescu. Rajabzadeh, bekend als 'The Golden Wolf', heeft de afgelopen maanden veel indruk gemaakt in het kickboksen. Hij veroverde de harten van vele fans met zijn spectaculaire optredens tijdens de Grand Prix toernooien, ondanks dat hij beide keren het toernooi niet won. In maart maakte hij het zwaargewicht Levi Rigters moeilijk, en drie maanden later verpulverde hij Ibrahim El Bouni en Sergej Maslobojev tijdens de lichtzwaargewicht Grand Prix. Zijn tegenstander, de 22-jarige Roemeen Stefan Latescu, verloor in de kwartfinale van hetzelfde toernooi van de uiteindelijke winnaar, Donegi Abena.
Naast het gevecht tussen Rajabzadeh en Latescu, zal de Belgische Marokkaan Youssef Boughanem zijn opwachting maken voor eigen publiek. Boughanem, een meervoudig wereldkampioen in Muay Thai, maakte in april zijn GLORY-debuut en versloeg Stanislav Kazantsev. In Antwerpen neemt hij het op tegen de Italiaan Angelo Volpe.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

GLORY 94 belooft een spannende avond te worden voor kickboksliefhebbers. De terugkeer naar België komt na een periode van controverse en rellen, maar de organisatie is vastbesloten om een succesvol en gedenkwaardig evenement neer te zetten. Het gala in Antwerpen volgt op GLORY 93, dat op 20 juli in Rotterdam zal plaatsvinden, en zal worden gevolgd door GLORY 95 in Kroatië, waar Antonio Plazibat zijn terugkeer zal maken na een blessure.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39