Tyler, the Creator heeft een hekel aan postume releases: "Als ik overlijd geldt dat ook voor mijn muziek"

apr 28 2023, 12:20 NEWS
schermafbeelding 2023 04 28 om 130343
Tyler, the Creator zei afgelopen woensdag tegen zijn publiek dat ze goed van de rapper moeten genieten nu hij hier is, want wanneer Tyler ooit komt te overlijden geldt dat ook voor zijn muziek. In feite zei de artiest dat hij het nu op schrift heeft staan om postume muziek te voorkomen.
Woensdagavond 26 april stond Tyler in The El Rey in Los Angeles voor zijn Estate Sale-show.  "Some of these [songs] are so good I just can't let them sit on my hard drive" vertelde Tyler aan zijn publiek. Daarnaast liet hij weten dat er duidelijk in zijn testament staat dat ze geen post-album mogen uitbrengen. "That's f***ing gross. Like, some random features on it with somebody I didn't f**k with? No" voegt de rapper er aan toe.
Eerder in 2021 maakte Tyler aan XXL in een interview zijn mening over postume muziek al duidelijk dat hij er niet van gediend is. Tyler is niet de enige die deze mening deelt, want ook Anderson .Paak liet op een bijzondere manier weten dat er geen muziek van hem mag worden uitgebracht na zijn overlijden. Dit maakte hij duidelijk door de boodschap op zijn arm te laten tattooëren.   
Bekijk de video waarin Tyler zijn standpunt bevestigt hieronder.