Vijf redenen waarom je 3 december in de Ziggo Dome bij Ice Cube, The Game, Boyz In De Hood en D12 moet zijn

nov 27 2023, 17:47 NEWS
schermafbeelding 2023 11 17 om 151622
Op 3 december is het tijd voor de High Rollers Volum 1 show in de Ziggo Dome in Amsterdam. High Rollers brengt legendarische hiphop acts uit binnen en buitenland samen voor een onvergetelijke show. Tijdens de eerste editie zullen Ice Cube, The Game, D12 en Hef, Adje & Crooks op het podium te bewonderen te zijn. Als de namen alleen al niet overtuigend genoeg zijn geven we je vijf redenen waarom je erbij moet zijn.
Exclusieve Boyz In De Hood show van Adje, Hef & Crooks
De drie broers, Adje, Hef en Crooks zullen hun opwachting maken in de Ziggo Dome voor een exclusief Boyz In De Hood optreden. Denk aan tracks als Fok Met Me, Top 3, Luie Mannen of Trots van Amsterdam van Boyz In De Hood vol. 1 en 3 Soldaten, Ons, Hell and Back of From The Gutter van vol. 2 die je mee kunt zingen door de Ziggo Dome.
Een set vol met classics van The Game
The Game is al vaak genoeg in Nederland geweest, maar maakt er iedere keer een legendarische show van. Ook dit keer zullen hits als Hate It Or Love It, Dreams, One Blood en How We Do voorbij komen en kunnen we genieten van de aanstekelijke West Coast flows van de rapper uit Compton.
De eerste Ice Cube show in Nederland sinds 2011
Ice Cube z'n carrière is er één voor de boeken. De rapper uit Los Angeles was voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van NWA eind jaren tachtig en bracht naderhand classic albums als AmeriKKKa's Most Wanted en Death Certificate. Inmiddels zijn we ruim dertig jaar verder en Cube is nog steeds relevant. Zo bracht hij onlangs nog het album Mount Westmore uit met andere westcoast legends Snoop Dogg, E-40 en Too $hort en maakt hij zich momenteel op voor de release van zijn nieuwe album Man Down. Dit lijkt dan ook een perfect moment te zijn voor een Ice Cube show, twaalf jaar na zijn laatste optreden in ons land.
Moshpits op Fight Music van D12
Toen Proof in 1996 stadgenoten als Bizarre, Mr. Porter, Kuniva, en Bugz uitnodigde om met hem te rappen onder de naam D12 had hij waarschijnlijk niet verwacht dat het debuutalbum van de groep uit Detroit vier miljoen stuks zou verkopen. De laatste single van dat album was Fight Music en bestaat er een track met een betere titel dan dat voor de ultieme moshpit in Ziggo Dome. Een mooie gelegenheid ook om te laten zien dat de muziek van de groep, zeventien jaar na de dood van Proof, nog steeds werkt.
De vijftigste verjaardag van hiphop
Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat hiphop werd uitgevonden door DJ Kool Herc in de Bronx. Sindsdien is het genre uitgegroeid tot het grootste en meest populaire genre ter wereld. De muziek werd steeds meer beluisterd, de shows werden groter en populairder en inmiddels zijn we dus uitgekomen bij een halve eeuw aan hiphop. Dit werd gevierd met verschillende odes en evenementen en een show van hiphop legends uit binnen en buitenland kan daarin niet ontbreken. Kom hiphop vieren met Ice Cube, The Game, D12, Adje, Hef en Crooks op 3 december in de Ziggo Dome en haal je kaartje nu het nog kan via deze link.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 02 28 om 143212

Verdachte van moord op Bigidagoe gearresteerd in Parijs

NEWS feb 28, 13:45
shutterstock 625248344

Politie vermoedt dat meerdere explosies in Amsterdam te linken zijn aan moord op Bigidagoe

NEWS feb 28, 11:14
schermafbeelding 2024 02 28 om 214920

Quincy Promes geeft zijn nieuwe vlam, Amerikaanse rapper Dreamdoll, de 'Best Birthday Ever'

NEWS feb 28, 21:36
schermafbeelding 2024 02 28 om 122610

Ja Rule gefrustreerd dat hij Engeland niet in mag, 50 Cent maakt hem opnieuw belachelijk

NEWS feb 28, 12:05
schermafbeelding 2024 02 28 om 154950

Burgemeester Halsema laat zich uit over de moord op Bigidagoe: "Ontzettend belangrijk om rap niet te criminaliseren"

NEWS feb 28, 16:09