Voetballers van Olympique Marseille beschoten na mislukte autodiefstal

mei 21 , 10:45 NEWS
shutterstock 579273571
Twee speler van de Franse voetbalclub Olympique Marseille zijn in de nacht van zondag op maandag slachtoffer geworden van een mislukte poging tot autodiefstal, waarbij ook geschoten is. Dit laten Franse media op basis van politiegegevens weten. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.
Het gaan om de voetballers Faris Moumbagna en Jean Onana. De slachtoffers vetrokken zondagnacht vanaf het trainingscentrum van hun club in hun voertuigen. De Kameroeners keerden pas laat terug van een gewonnen competitie wedstrijd tegen Le Havre. De auto werd opgewacht tussen 03:45 en 04:00 waarbij er meerdere keren is geschoten, meldt onder andere Le Parisien. In de bestuurdersdeur van één van de voertuigen werden kogelgaten aangetroffen. Beide spelers raakten niet gewond en na het incident zijn de daders gevlucht, blijkt uit informatie van het Openbaar Ministerie en de autoriteiten, die nu onderzoek doen naar het voorval. Er zijn echter nog geen arrestaties verricht. 
Volgens Le Parisien verkeren de betrokken spelers in goede gezondheid, maar zijn extreem van slag. Hun club Olympique Marseille zou constant contact houden met het duo, net zoals de bevoegde autoriteiten.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31