Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel is er een grote kans dat Mo Ihattaren achter de tralies beland

jan 15 , 16:40 NEWS
schermafbeelding 2024 01 15 om 140833
In een video van De Telegraaf liet misdaadverslaggever John van den Heuvel weten dat er zeker een kans is dat Mo Ihattaren een celstraf moet gaan uitzitten. De kersverse Slavia Praag speler wordt namelijk vervolgd voor een mishandeling. Vermoedelijk voor de mishandeling van zijn vriendin.
“Hij zou een dame waarmee hij een relatie had zou die hebben mishandeld op een vergaande manier”, vertelt Van den Heuvel aan de Telegraaf. Hierbij laat de misdaadverslaggever weten dat dit weleens een celstraf zou kunnen opleveren. “Zeker als er sprake is van recidive, van herhaling, kunnen er zelfs onvoorwaardelijke gevangenisstraffen uitrollen”, legt hij nader uit. "Dat is ook een beetje afhankelijk van het verweer. En wat er dan precies is gebeurd. Laten we daar niet over speculeren."
"Maar het is natuurlijk wel de zoveelste kras op zijn blazoen”, concludeert de misdaadverslaggever. "En het is nooit lekker als je voor dit soort feiten voor de rechter moet komen. Dus we gaan het afwachten, en of hij wel of niet zal verschijnen, dat is ook nog lastig te zeggen. Hij zit daar nu in Praag inderdaad. En het zal ook afhangen van hoe het Openbaar Ministerie daar in staat.”
Naast de vervolging voor mishandeling is Ihattaren ook aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging. In deze zaak is nog niet duidelijk wanneer deze behandeld zal worden.