Voormalig 1017 rapper Enchanting op 26-jarige leeftijd overleden

jun 11 , 22:55 NEWS
schermafbeelding 2024 06 11 om 231635
Texas rapper Enchanting is vandaag op 26-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd eerder vandaag bevestigd door haar zus en een man die vermoedelijk haar vriend was.
Eerder deze week werd bekend dat de artiest op de intensive care lag en voor haar leven vocht. Ze zou daar maandagavond aangekomen zijn in kritieke toestand en een dag later blijkt ze het gevecht dus verloren te hebben. Het is op dit moment niet bekend waaraan ze is overleden.
De vermeende vriend, die op Instagram bekend staat als Lilcj Kasino, deelde een uitgebreide post waarin hij de dood van Enchanting bevestigde. Hij gaf aan dat de rapper aan de beademing lag en dat haar familie de stekker er uiteindelijk uit heeft getrokken.
In een aparte post op sociale media leek Chant's zus, Kayy Jayy, de dood van Chant ook te bevestigen. Ze deelde een foto van haar met de voormalige 1017-rapper en schreef "love this girl to death" met een gebroken hart-emoji.
Gucci Mane volgde en deelde zijn condoleances op Instagram. "So sad to have to say R.I.P to such a great young lady a true star we gone all miss you Chant," schreef Guwop. Rapper Monaleo plaatste ook een bericht over Chant's overlijden op sociale media. "I'll see you later sister," schreef Monaleo. "Save me a spot baby! I love you 4L and after."
DJ Greg Street en The Shade Room meldden vervolgens ook het overlijden van Chant op Instagram. In TSR's bericht stelde het medium dat ze een lid van haar managementteam gesproken hadden, die zei dat ze last had van ontwenningsverschijnselen. Het medium beweerde dat ze was overleden aan een overdosis, hoewel dit niet is bevestigd.
Afkomstig uit Fort Worth, Texas, begon Enchanting op 18-jarige leeftijd met het maken van muziek. Ze trok de aandacht van Gucci Mane, die haar in 2020 tekende bij zijn 1017-label. Ze verscheen vervolgens op Gucci Mane Presents: So Icy Summer in 2020 op het nummer "Left on Read" samen met K Shiday. Een paar weken later werkte ze opnieuw samen met Gucci aan het nummer "No Luv," met bijdrages van Key Glock en de inmiddels overleden Big Scarr.
Enchanting kondigde afgelopen oktober aan dat ze afscheid nam van het label van Gucci Mane. Haar laatste single was de samenwerking met Maiya The Don, "He Can't Reach," uitgebracht in diezelfde maand. Ze leek klaar om nieuwe muziek uit te brengen en had nieuw materiaal gepromoot op sociale media.

AANBEVOLEN VIDEO:

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12