Voorzitter Samsunspor onthult waarom de deal met Ihattaren op het laatste moment niet doorging

aug 04 2023, 11:39 NEWS
schermafbeelding 2023 08 02 om 114418
Nadat Ihattaren zijn contract bij Juventus deze week werd ontbonden, landde hij woensdag in Turkije waar hij ontvangen werd door uitzinnige fans van Samsunspor ontvangen werd. De club maakte via Twitter bekend dat ze voornemens waren een contract van vier jaar aan te gaan met de aanvallende middenvelder, maar gisteren werd bekend dat de deal toch niet doorging.
De voorzitter heeft nu duidelijkheid gegeven over de situatie. "We hadden een akkoord bereikt met Ihattaren”, vertelt de voorzitter in de plaatselijke krant. “Hij zou in de eerste seizoenshelft per wedstrijd betaald krijgen, omdat hij niet fit was. De speler accepteerde het aanbod en de fans in Samsun verwelkomden hem. Toen begon zijn manager zich er plots in te mengen.”
De manager van Ihattaren wilde opeens dat zijn pupil toch gewoon een maandelijks salaris kreeg. "Hij probeerde ons waarschijnlijk in het nauw te drijven. Hij zei dat ze het contract nog niet hadden getekend en dat ze toch maandelijks salaris wilden hebben. Ze eisten ook een groot deel van de transfersom als Ihattaren in de toekomst verkocht zou worden. Dat accepteerden we niet. Ik zei: ‘Je bent een probleemspeler, waarom zouden we je betalen als je niet speelt?"
Uiteindelijk kwamen de beide partijen er niet uit en zit Ihattaren weer zonder club. Het lijkt steeds moeilijker te worden voor het voormalige toptalent om nog een kans te krijgen ergens.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38