Wack100 moedigt Ray J aan om een einde aan zijn leven te maken: "GET IT OVER WITH"

okt 11 2022, 13:40 NEWS
Schermafbeelding 2022 10 11 om 133817
Triggerwarning: zelfmoord
Ray J postte afgelopen week meerdere video's op zijn Instagram met verontrustende captions. Hij zat ergens op een hoe rand en zoomde in op de maan. Daarbij schreef hij: “If it wasn’t for my kids I would jump off and die tonight.” In de twee video filmt hij zijn voeten die over de rand hangen met de tekst: “SHOULD I JUST JUMP off and end it rit. Now!!! ????”
Zijn voormalige manager Wack100 zag de post en besloot te reageren en de zanger aan te moedigen het te doen: “JUMP GET IT OVER WITH. WE DON’T PLAY LIKE THIS ON PIRU.” Ray J zijn zus Brandy reageerde ook: "Need you bro," en gelukkig bevestigde iemand uit de omgeving van Ray J dat hij bij zijn familie is en het goed gaat. Hij zou gedronken hebben toen hij de berichten plaatsten.
De situatie doet zich voor, enkele weken nadat de zanger de Kardashians exposede. Hij claimt dat de sextape van Kim en hem een vooropgezet plan was en haar moeder zelfs wilde dat er nog één gemaakt werd. Daarnaast zou Kris Jenner zijn handtekening vervalst hebben op verschillende documenten.
Als je zelf kampt met gedachten over zelfmoord kun je altijd hulp inschakelen. Je kunt gratis bellen naar 0800-0113 of naar deze website gaan.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS