Waslijst aan unreleased demo’s verschijnen plotseling op het Youtube kanaal van Kanye West en verwarren fans

jun 05 , 14:23 NEWS
schermafbeelding 2024 03 18 om 150650 65f84a89ad97f 66291c6b9e69a
Als Kanye West in het nieuws komt is het bijna altijd rondom iets negatiefs. Zo ook afgelopen week, toen de rapper werd aangeklaagd voor seksuele intimidatie en contactbreuk door zijn voormalig assistent. Maar ondanks alle controversiële zaken rondom Ye wordt zijn muziek nog steeds non-stop gedraaid door zijn fans en wachten zij met smart op nieuw geluid. En dat hebben ze gekregen, toen Kanye zijn fans shockeerde en er oppeens meer dan tien tracks op Youtube verschenen. 
Het gaat in totaal om dertien tracks die zijn gelekt op het officiële Youtube kanaal van Kanye. Sinds dat deze tracks gisternacht werden uitgebracht zijn, speculeren fans volop wat de oorsprong of betekenis van deze nummers kunnen zijn. Sommige tracks klinken als onafgemaakte demo's, waardoor het overblijfselen van het album 'Donda' kunnen zijn. Bovendien komt de cover van de nummers overeen met de volledige zwarte cover van Donda, waardoor er een verband zou kunnen zijn. Anderzijds zou het ook kunnen dat het juist demo's zijn van de VULTURES album(s), aangezien we midden in de die era zitten. 
Het shockerende effect dat de fans van Kanye hebben ervaren komt deels ook door het feit dat de tracks onaangekondigd op een random dinsdag zijn released. Vooral omdat dit een werkwijze is die Kanye normaal gesproken niet hanteert. Ye kondigt meestal iets aan en brengt het vervolgens helemaal niet uit, in plaats van andersom. Als gevolg denken veel fans dat Kanye West gehackt is en iemand anders deze nummers heeft gelekt. Dat zou goed kunnen aangezien vorige week naar buiten kwam dat veel grote artiesten, waaronder Kanye, slachtoffer zijn geweest van een gigantische leak, waardoor veel onuitgebrachte muziek op sociale media rondgaat.
Één van de leaks springt vooral uit het oog door een bekende beat en opmerkelijke feature. Het nummer 'Sounds' is namelijk een samenwerking met niemand minder dan Juice WRLD. De beat van het nummer is net zoals de flow en tekst bijna identiek aan het nummer 'Telekenisis,' een track op het album Utopia van Travis Scott. Het verband hierin is dat Kanye West ook verantwoordelijk is voor het nummer dat op het album van Travis Scott staat. Het zou raar zijn als het de bedoeling is dat deze versie van Kanye en Juice ook uitkomt voor het publiek, waardoor velen denken dat Kanye dus gehackt is.
Anderen denken dat hij deze leaks juist gebruikt om de laatste seksuele aanklachten rond hem uit de schijnwerpers te houden. Wat de onduidelijkheid rondom deze tracks compleet maakt is de Youtube-beschrijving. Daar staat namelijk "Released on: 2023-10-18." Aan het eind van de dag weet niemand wat in het hoofd kan Kanye West omgaat. De dertien tracks die hij, of iemand anders, gisternacht heeft uitgebracht kunnen talloze betekenissen en redenen hebben.
Beluister alle leaks hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 14 om 013341

JoeyAK verbreekt stilte met emotionele boodschap voor Bigidagoe: "M'n hart bloedt"

NEWS jun 14, 2:08
schermafbeelding 2024 06 14 om 011948

Koning Willem-Alexander wist voor trip naar Atlanta niet van oude celstraf Frenna, maar neemt het alsnog voor hem op: "Hij verdient een tweede kans"

NEWS jun 14, 1:22
schermafbeelding 2024 06 14 om 111711

Openbaar Ministerie eist drie jaar cel tegen Ali B

NEWS jun 14, 11:13
schermafbeelding 2024 04 26 om 112442 662b72ecf1f9c

Ali B. reageert op strafeis van drie jaar cel: "Het is totaal niet heftig"

NEWS jun 14, 12:22
foto 14 06 2024 om 1327

Chris Brown stunt gaat mis tijdens show, zanger hangt machteloos in de touwen boven het podium

NEWS jun 14, 13:47