Wesley Sneijder reageert op tweede arrestatie Ihattaren: "Verbaasd niet, maar ik vind het wel spijtig"

feb 14 2023, 13:29 NEWS
Opera Snapshot 2023 02 14 130620 wwwyoutubecom
Wesley Sneijder, heeft onlangs zijn reactie op de aanhouding van oud-PSV'er, Mohamed Ihattaren, gegeven tijdens een uitzending van Vandaag Inside.
Het talent raakte op een zijspoor bij PSV, waarna hij naar Juventus vetrok. De Oude Dame verhuurde hem direct aan Sampdoria waar hij nooit een minuut speelde. Vervolgens werd hij verhuurd aan Ajax die hem een kans gaf. Het leek goed te gaan, maar niet lang daarna kon de speler niet meer uitkomen voor de club uit Amsterdam wegens bedreigingen uit het criminele circuit. Daarnaast verbak zijn verloving met een 17-jarige influencer en ging zijn auto in vlammen op.
Wesley Sneijder, die veel sympathie toonde voor Ihattaren besloot zijn hulp aan te bieden. De oud-international zou zelfs meegaan naar Italië waar Ihattaren na de jaarwisseling bij Juventus hoopte zijn carrière nieuw leven in te blazen nadat Ajax besloot niet verder te werken met de 21-jarige . "Ik ga met hem mee", zei Sneijder destijds in een uitzending van Veronica Inside "We hebben afgesproken dat hij het voor zichzelf moet doen, niet voor mij. Hij zegt dat hij er alles voor aan de kant wil zetten. Ik ben blij dat hij het licht heeft gezien. Ik zie aan zijn ogen dat hij écht wil."
Niet lang hierna stopte hun samenwerking waarna Sneijder beweerde dat "Hij twee dagen serieus bezig is geweest." Eergisteren werd de 21-jarige, op zijn verjaardag, voor de 2e keer in een half jaar gearresteerd, ditmaal voor het vermeend mishandelen van zijn ex-vriendin.
In de uitzending gisteravond van Vandaag Inside beweerde de oud-international dat hij net zoveel meekregen heeft als de heren in de studio. "Ik heb hem al een tijdje niet gesproken en ook niet mensen in zijn omgeving." Op de vraag of hij verbaasd is over de huidige situatie zei Sneijder: "Nou nee, verbaasd niet, maar ik vind het wel spijtig. De kwaliteiten heeft ie en dat maakt het nog zuurder allemaal. Het is een moeilijke jongen, de daden die hij verricht die weeg je dan weer af tegen zijn kwaliteiten en daarom is het zonde. In korte tijd 2 keer gearresteerd worden en dit keer voor mishandeling maakt het alleen maar moeilijker."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2146302683

Jaar na Gelredome debacle cancelt Burna Boy zijn show in de Johan Cruijff Arena

NEWS mei 02, 15:44
fifa 64a5892938d90

Populaire game EA FC 24 is vanaf 7 mei gratis te downloaden

GAMES mei 02, 10:28
schermafbeelding 2023 02 09 om 135833

Nooit eerder vertoonde beelden van een woedende XXXTENTACION in verhoorkamer duiken op

NEWS mei 02, 11:13
shutterstock 2346419275 2 65859bfbe960c

Andrew Tate gaat op oorlogspad en richt zijn pijlen op Juice WRLD en zijn fans: "F****** mindless"

NEWS mei 02, 16:26