YG continueert 'F Donald Trump' campagne en zet 'mugshot' van Donald Trump op een t-shirt

aug 28 2023, 10:00 NEWS
shutterstock 1335525143 1
YG is jaren na zijn disstrack 'Fxck Donald Trump' nog steeds niet klaar met de oud president.
Donald Trump is weer een veelbesproken persoon aangezien hij zichzelf vorige week heeft aangegeven bij de Fulton County Jail. Hij is op dit moment namelijk verwikkeld in meerdere RICO-aanklachten tegen hem die voortkomen uit zijn poging om de presidentsverkiezing van 2020 omver te werpen. Trump werd op een borgtocht van 200.000 dollar weer vrijgelaten, maar dat weerhield X/Twitter niet om de oud president belachelijk te maken. En dit gebeurde al helemaal toen de oud president de ‘mugshot’ zelf deelde op zijn sociale media accounts.
Trump speelde zelf al snel in op de reacties en lanceerde een webshop met daarin koffiemokken, posters, bumperstickers, T-shirts en meer artikelen met allemaal groot de mugshot erop.
YG, die al jaren op een Fuck Donald Trump campagne voert en in 2016 zelfs samen met Nipsey Hussle een track eraan wijdde, heeft dit weekend op zijn beurt als tegenhanger ook een shirt gedropt met de mugshot van Donald Trump. Op zijn shirt staat groot de mugshot met daaronder de toepasselijke tekst ‘FUCKED’. De shirtjes zijn te verkrijgen op de website van YG, 4Hunnid.


Foto: Shutterstock/Sterling Munksgard